Курс по управление на проекти

Истински курс по управление на проекти, които да ви даде реални знания и умения може да намерите наистина трудно. „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg обаче вече промени това.

Малко хора знаят, но повечето разпространени курсове не могат да подготвят своите ученици за реалния живот и кариера в службата. Управлението на проекти не може да бъде научено и преподадено от курс, които е преписван от стари материали и учебници. Всъщност, повечето са такива.

Чудесна новина за всички днес е, че PMA създаде чисто нов курс по управление на проекти с много истинска практика. Академията направи истинско обучение с реални знания и умения. Когато постъпите на работа като ръковидител на проект няма да се чудите какво ще правите. Няма да се тревожите, че ще ви уволнят. Ще сте истински професионалист, който от ден първи ще поеме нещата в своя контрол.

Курс по управление на проекти

НАТИСНЕТЕ СЕРТИФИКАТА, ЗА ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОЩЕ ДНЕС

Как този курс по управление на проекти е различен?

Едва след като прочете детайлното представяне на този курс по управление на проекти от Проджект Мениджмънт Академия (PMA.bg) ще разбере какво искаме да кажем. Разликите са огромни. Много курсове не могат да ви предложат практическо знание, практики, задачи. Няма как да развиете умения.

Ще дадете сериозна сума пари, ще учите наизуст термини и сложни думички, но когато започнете работа като ръководител на проект, ще имате сериозни проблеми. Скоро след това ръководството може да започне да гледа на вас с недоворие. Да ви сменят с по-адекватен човек няма да бъде трудно решение.

Академията слага край на ненужните усилия и тревоги на хиляди хора днес, поели по този път.

Истинска практика по управление на проекти с онлайн курс

Академията създаде своя формат на обучение като на първо място, вие ще имате множество задачи, които ще правите. Към вашия курс имате всички нужни съвременни термини, които ще ви бъдат нужни.

Най-важното обаче остава сериозния опит, които ще натрупате в множество истински ситуации от проджект мениджмънт сферата и практиката.

Темите са създадени от лесни към трудни и вие постепенно ще навлизате в материята. Всичко е обяснено на разбираем Български език и няма как да остане нещо неясно и неразбрано от вас.

Темите в курса по управлението на проекти на PMA.bg

Темите в този курс по управление на проекти засягат най-важните неща, които ще са ви нужни във вашата кариера като проджект мениджър.

Всички остарели и ненужни практики са премахнати, като са оставени фундаментални техники и инструменти, които ще ви трябват. В динамичната работа през вашата кариера трябва да имате фокус към важни задачи и да елиминирате самите вие непотребните.

Точно на това ще ви научи Академията. Как да вършите ползвотворна работа и да задоволявате вашите клиенти и директори. Ще знаете и какво не трябва да правите и какви важни неща ще се очакват от вас.

Запомнете това лого. PMA.bg е най-новата и уникална сертификационна програма.

Управление на проекти от Проджект Мениджмънт Академия

Agile, Scrum и Waterfall методологиите

Съвременните проекти промениха своя начин на работа. Комуникацията вече е различна.  Agile и Scrum практики изместват старите Waterfall методологии. Много нови умения и тенденции в работата ще ви направят висококачествен и ценен кадър за вашия екип.

Ще знаете как да разделяте големи инициативи на по-малки проекти, как да свързавате проектите си помежду си и какво точно трябва да правите в началото, по време на създаването и в края на инициативите.

Съвременно управление на проекти с новия онлайн курс

Масивният пулсационен ефект на съвременните технологии се оказва мощен катализатор за ускоряване на начина, по който проджект мениджърите се адаптират към новите методи за доставка на стойност и отстояват своята значимост.

Високопроизводителните ръководители на проекти приемат новостите, възобновявайки мисията си с по-голямо око за преодоляване на скъпата разлика между разработването на стратегията и изпълнението.

Много от заинтересованите страни във високоефективните организации казват, че напълно разбират потенциалната стойност на структурата на офиса по управлението на проектите на организацията , която има (или може) да стане по-стратегическа в своите роли и принос.

Високопроизводителните ръковидители са склонни да:

  • Тясно съгласуват работата си със стратегическите инициативи на организацията
  • Да ръководят изпълнението на стратегическите инициативи
  • Изпълняват важни функции за управление на промените
  • Адаптират и усвояват нови умения

Тези стойностни изпълнители са водещи в проектирането на екипа по управлението на проектите във всяка фирма.

Вземане на решения от проджект мениджърите

Ръководителите на проекти трябва да се справят с широк спектър от влияния, включително лични пристрастия, които биха могли да ги подведат. Това може да доведе до вземането на грешни решения.

От собствените ви предварително представени идеи за това как трябва да стоят нещата до социално повлияните решения и натиска на колегите ви. Трябва да можете да разделите „факта“ от „чувството“.

Ако не сте в състояние да адресирате личните си страхове и идеи, може да се окажете, че вървите към неуспех без никакъв начин да разрешите проблемите си.

Като ръководител на проекти вземането на решения е голяма част от вашите задължения. Но как да разберете, че вземате най-добрите решения с данните, които имате? Много хора не знаят как. А този курс по управление на проекти щр ви научи и точно на това.

Процесите на вземане на решения лесно се разминават от познатите правила. Грешки в начина на мисленето и разсъжденията има всеки. Всеки има пристрастия, независимо от това колко интелигентен, добре образован или опитен е. Можете да прочетете още детайлно представяне на курса по управление на проекти в сайта на BVOP.eu

Тези предубеждения често водят индивидите към вземане на грешни решения поради техните емоции, спомени или предубеждения относно начина, по който трябва да бъдат нещата.

Бъдещето на проджект мениджмънта

Бъдещето на управлението на проекти ще изисква всички организации и кадри да придобият пълен спектър от компетенции и умения. Предприятията трябва да бъдат гъвкави и бързи, за да се адаптират в съвременната бързо развиваща се и силно конкурентна среда.

Изследвания на PMI показват, че изграждането на добрър дигитален набор от умения днес изисква комбинация от различно обучение. Това са наука за данни, иновативен начин на мислене, знания за сигурност и поверителност.

Знанията за спазване на законовите и регулаторни норми също влизат в това число. Способността за вземане на решения, ръководени от данни и съвместно ръководство са също много важни.

Съвременните хора, които проповядват дигиталното навлизане, създават култура, която разглежда потенциалната възможност да дадат максимум полезност, стойност и умения на околните.

Заплата на ръковидител на проект

Уменията за управление на проекти и се търсят в световен мащаб, а потенциалът за печелене остава обещаващ. Проучване на заплатата за управление на проекти показва най-изчерпателния поглед върху приходите на ръководителите на проекти от 37 страни по света.

Този ресурс дава възможност на професионалните мениджъри да получават информация за компенсации въз основа на няколко ключови фактора, като държава, позиция, отрасъл и професионален сертификатен статус за управление на проекти. Ресурсът се нарича Project Management Salary Survey, 10th Edition и ви препоръчваме да разгледате, за да се актуализирате с новите заплати на мениджърите.

Този отчет съдържа данни за заплатите на повече от 33 000 практикуващи ръководители на проекти.

Отговорите на професионалисти в 37 държави (Чили, Коста Рика и Еквадор са нови за това издание). Общо изброяване на средните заплати, отчетени по държави от най-висока до най-ниска.

Данните за заплатите се обобщават таблично от 15 демографски променливи, включително осем позиции (от начални ръководители на проекти до висши ръководители в управлението на проекти).

Отчетената заплата нараства през последните 12 месеца, а очакваната заплата се увеличава през следващите 12 месеца.

Държавите, където е проведено това проучване

Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Чили, Китай, Колумбия, Коста Рика, Еквадор, Египет, Франция, Германия, Хонконг, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Малайзия, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Нигерия, Перу, Полша , Катар, Саудитска Арабия, Сингапур, Южна Африка, Южна Корея, Испания, Швеция, Швейцария, Тайван, Турция, Обединени арабски емирства, Обединеното кралство, САЩ

За много хора, заплатата на мениджъра е ключов фактор за записване на курс по управление на проекти или Agile project management обучение.  Препоръчваме ви обаче финансовата част да не бъде ваш пръв приоритет. Помислите за ползите, която тази професия ще ви даде и как ще се промените. Помислете за личностните си качества, умения и развитие.

 

3 коментара към “Курс по управление на проекти”

  1. Здравейте! Мерси за изчерпателната статия и информация. Искам да попитам обаче каква е цената на този курс и нужен ли ми е предишен опит в управление на проекти или някакви други изисквания?

  2. Здравейте! Търся промо код за курса на Проджект Мениджмънт Академия. Знам че нямат ограничение за броя хора, които ги използват. Така ще не би трябвало да имате проблем, ако споделите своя. Много ще се радвам! Благодаря!

  3. Здравейте! Това обучение по управление на проекти на какъв език е и къде се провеждат занятията? В София ли е организиран курса и цената все още ли е тази? Как мога да се запиша ако реша

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *