Курс по управление на проекти

Истински курс по управление на проекти, които да ви даде реални знания и умения може да намерите наистина трудно. „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg обаче вече промени това.

Малко хора знаят, но повечето разпространени курсове не могат да подготвят своите ученици за реалния живот и кариера в службата. Управлението на проекти не може да бъде научено и преподадено от курс, които е преписван от стари материали и учебници. Всъщност, повечето са такива.

Цялата публикация „Курс по управление на проекти“

Agile Project Management обучение AgilePM

Agile Project Management обучение AgilePM вече има и в България и то на отлично и професионално ниво. „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg отвори врати в България и ви представя project management обучение на световно ниво.

Цялата публикация „Agile Project Management обучение AgilePM“

Управление на проекти обучение

Съвременното управление на проекти изисква обучение, покриващо динамичното развитие на дисциплината по управлението на проекти. Проджект мениджмънт професията става все по-изискваща откъм умения и нейното обучение трудно покрива нуждите на професионалистите.

„Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg обаче променя всичко това. Нека да ви разкажем подробности.

Цялата публикация „Управление на проекти обучение“

Управление на проекти в PDF учебник и лекции

Управление на проекти е сложна дисциплина и много от вас искат PDF лекции или учебник, който да ги научи на всичко, или просто да им помогне за материалите в университета. „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg вече отвори врати в България и цялото обучение по управление на проекти, не е нужно да бъде в PDF формат. Учебник или лекции вече няма да ви бъдат нужни.

Цялата публикация „Управление на проекти в PDF учебник и лекции“